Walentynkowy rożek - mały upominek na Walentynki
e-mail: biuro@cukierniaszorski.pl
Opis
Walentynkowe słodkości - prezent dla Niej lub dla Niego
Szukasz prezentu na Walentynki dla dziewczyny lub chłopaka? Wybierz spośród naszych licznych propozycji! Doskonałym upominkiem walentynkowym będą przepyszne draże oblane najlepszą belgijską czekolada. Całość w oryginalnym opakowaniu z ozdobnym bilecikiem "Z okazji Walentynek".
Który wariant będzie najlepszy dla Twojej drugiej połówki?
Smaki:
• Migdały w czekoladzie deserowej i karmelowej
• Orzechy laskowe w czekoladzie deserowej
• Czekoladowe kuleczki w czekoladzie mlecznej
• Czarna porzeczka w czekoladzie białej
• Orzechy laskowe w czekoladzie deserowej i białej
Cena dotyczy jednego opakowania.
Składniki i wartości odżywcze:
Migdały w czekoladzie deserowej i karmelowej (Masa netto: 100 g e)
Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, laktoza z mleka, serwatka w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, cukier karmelowy (2%), migdały, sól, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia, glazura: maltodekstryna, woda, masło kakaowe.Czekolada deserowa: masa kakaowa min. 70,5%. Czekolada biała z karmelem: masa kakaowa minimum 30,4%.
Wartość energetyczna w 100g: 2378kJ/568 kcal, Tłuszcze: 43g, Tłuszcze nasycone: 13g, Węglowodany: 35g, Cukry: 11g, Białko: 14g, Sól:0g
Orzechy laskowe w czekoladzie deserowej i białej (Masa netto: 100 g e)
Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, orzechy laskowe, mleko w proszku, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia, barwnik spożywczy: E124. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Wartość energetyczna w 100g: 2734kJ/653 kcal, Tłuszcze: 56g, Tłuszcze nasycone: 16g, Węglowodany: 25g, Cukry: 24g, Białko: 10g, Sól: 0,07g
Czekoladowe kuleczki w czekoladzie mlecznej (Masa netto: 90 g e)
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, mąka pszenna pełnoziarnista, cukier, mąka kukurydziana, syrop glukozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja wzbogacająca (składnik mineralny: wapń), olej słonecznikowy, sól, aromaty naturalne, substancje wzbogacające (składnik mineralny: żelazo, witaminy: B3, B5, B12, B6, B1, B9, D.), emulgator: lecytyna z soi, naturalna wanilia, barwnik spożywczy: E102. Czekolada mleczna: masa kakaowa min. 36%.
Wartość energetyczna w 100g: 2037kJ/487 kcal, Tłuszcze: 22g, Tłuszcze nasycone: 12g, Węglowodany: 61g, Cukry: 24g, Białko: 7,6g, Sól: 0,19g
Orzechy laskowe w czekoladzie deserowej (Masa netto: 100 g e)
Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, orzechy laskowe, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia. Może zawierać gluten i mleko.
Wartość energetyczna w 100g: 2665kJ/636 kcal, Tłuszcze: 54g, Tłuszcze nasycone: 14g, Węglowodany: 25g, Cukry: 23g, Białko: 9,7g, Sól: 0,02g
Czarna porzeczka w czekoladzie białej (Masa netto: 90 g e)
Składniki: porzeczka liofilizowana, cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia, barwniki spożywcze: E122, E132. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%. Może zawierać gluten.
Wartość energetyczna w 100g: 1888kJ/451 kcal, Tłuszcze: 24g, Tłuszcze nasycone: 14g, Węglowodany: 42g, Cukry: 23g, Białko: 6,9g, Sól:0,12g
Dane techniczne
Termin przydatności do spożycia | 12 miesięcy |
Warunki przechowywania | Przechowywać w ciemnym i suchym pomieszczeniu w temp. 16-18°C |