Wysyłka w 24 godziny
Smaki pralin

Kliknij w pralinę, aby wyświetlić skład

 pralina banan z czekoladą

Banan z czekoladą

Kremowe bananowe nadzienie z dodatkiem czekolady deserowej.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (z soi); naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina zlocisty karmel

Złocisty karmel

Subtelna, mleczna czekolada, która skrywa delikatne nadzienie o wyjątkowym, karmelowym smaku.

Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko skondensowane, sól, emulgator: lecytyna (soja), sól, naturalny aromat waniliowy. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.

 pralina pomarancza

Pomarańczowa

Nadzienie o smaku pomarańczowym z dodatkiem likieru Cointreau.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina biała perła

Biała perła

Kremowe, mleczne wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w mlecznej czekoladzie.

Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, masło klarowane, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna (soja), sól, naturalny aromat waniliowy. Zawiera gluten. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.

 pralina kawa karmel

Kawa z karmelem

Intensywne kawowe nadzienie przełamane słodkim karmelem, okryte czekoladą deserową.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko skondensowane, śmietana, syrop glukozowy, kawa, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina pistacja bronte

Pistacja Bronte

Kremowe, pistacjowe nadzienie. Pistacje z najlepszej odmiany z miejscowości Bronte na Sycylii.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, pistacje, syrop glukozowy, alkohol, emulgator: lecytyna (soja); naturalny aromat waniliowy. Zawiera orzechy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%

 pralina wanilia

Wanilia

Pralina z czekolady deserowej z nadzieniem waniliowym.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, wanilia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%

 pralina truskawka

Truskawka

Pralina z czekolady deserowej skrywająca kremowe nadzienie truskawkowe.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina kokos

Kokos z Malibu

Pralina deserowa skrywająca w swoim wnętrzu nadzienie kokosowe z dodatkiem alkoholu Malibu.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, wiórki kokosowe, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina gianduja

Gianduja

Odkryj cudowne nadzienie gianduja, która jest połączeniem prażonego orzecha laskowego i mlecznej czekolady.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja); naturalny aromat waniliowy. Zawiera orzechy i gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina trufla czarna porzeczka

Trufla czarna porzeczka

Idealne połączenie czekolady deserowej z nadzieniem na bazie świeżego purée z czarnej porzeczki.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, purée z czarnej porzeczki, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina trufla marakuja

Trufla marakuja

Trufla w czekoladzie deserowej z nadzieniem na bazie owocowego purée z marakui.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaow, purée z marakui, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina trufla malinowa

Trufla malinowa

Purée ze słodkich malin zamknięte w białej belgijskiej czekoladzie.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, purée z malin, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%.

 pralina trufla wisniowa

Trufla wiśniowa

Nadzienie na bazie purée z wiśni.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, purée z wiśni, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%..

 pralina wanilia

Wanilia

Pralina z czekolady białej z nadzieniem waniliowym.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, wanilia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%

 pralina zubrowka

Żubrówka

Czekolada karmelowa z nutą Żubrówki.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, mleko skondensowane, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina wisniowa

Cherry

Owocowe purée wiśniowe połączone z nadzieniem z dodatkiem wiśniówki.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z wiśni, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina pomarancza z puree

Pomarańcza z purée

Purée z pomarańczy z kremowym nadzieniem z likierem Cointreau w czekoladzie deserowej.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z pomarańczy, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina limonka

Limonka

Purée z limonki z kremowym nadzieniem w czekoladzie deserowej.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z limonki, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 pralina cookies and cream

Cookies and Cream

Kremowe nadzienie na bazie białej czekolady z dodatkiem chrupiących ciasteczek.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, proszek do pieczenia (węglan sodu, węglan amonu), emulgator: lecytyna (soja) naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Zawiera gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

pralina galaxy

Galaxy

Pralina z aromatyczną śliwką, cynamonem i winem Porto.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, syrop glukozowy, śliwki, alkohol, cynamon, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

pralina zloty orzech

Złoty orzech

Prażony orzech laskowy i mleczna czekolada.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Zawiera orzechy i gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

pralina baileys

Baileys

Karmelizowany orzech laskowy z kremem na bazie likieru Baileys.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, orzechy laskowe, syrop glukozowy, likier Baileys, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

pralina granat z pistacja

Granat z pistacją

Połączenie soczystego granatu, prażonych pistacji i nadzienia z białej czekolady.

 

 pralina fruit rouge

Fruit Rouge

Nadzienie o smaku czerwonych owoców.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, mleko skondensowane, olej słonecznikowy, mąka pszenna, truskawki, maliny, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

 czerwone serce pralina

Malina

Purée ze słodkich malin zamknięte w białej belgijskiej czekoladzie.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, purée z malin, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl