Kliknij w pralinę, aby wyświetlić skład
Kolekcja klasyczna
Banan z czekoladą
Kremowe bananowe nadzienie z dodatkiem czekolady deserowej.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (z soi); naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Złocisty karmel
Subtelna, mleczna czekolada, która skrywa delikatne nadzienie o wyjątkowym, karmelowym smaku.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko skondensowane, sól, emulgator: lecytyna (soja), sól, naturalny aromat waniliowy. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.
Pomarańczowa
Nadzienie o smaku pomarańczowym z dodatkiem likieru Cointreau.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Biała perła
Kremowe, mleczne wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w mlecznej czekoladzie.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, masło klarowane, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna (soja), sól, naturalny aromat waniliowy. Zawiera gluten. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.
Kawa z karmelem
Intensywne kawowe nadzienie przełamane słodkim karmelem, okryte czekoladą deserową.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko skondensowane, śmietana, syrop glukozowy, kawa, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Pistacja Bronte
Kremowe, pistacjowe nadzienie. Pistacje z najlepszej odmiany z miejscowości Bronte na Sycylii.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, pistacje, syrop glukozowy, alkohol, emulgator: lecytyna (soja); naturalny aromat waniliowy. Zawiera orzechy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%
Wanilia
Pralina z czekolady deserowej z nadzieniem waniliowym.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, wanilia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%
Truskawka
Pralina z czekolady deserowej skrywająca kremowe nadzienie truskawkowe.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Kokos z Malibu
Pralina deserowa skrywająca w swoim wnętrzu nadzienie kokosowe z dodatkiem alkoholu Malibu.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, wiórki kokosowe, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Gianduja
Odkryj cudowne nadzienie gianduja, która jest połączeniem prażonego orzecha laskowego i mlecznej czekolady.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja); naturalny aromat waniliowy. Zawiera orzechy i gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Trufla czarna porzeczka
Idealne połączenie czekolady deserowej z nadzieniem na bazie świeżego purée z czarnej porzeczki.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, purée z czarnej porzeczki, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Trufla marakuja
Trufla w czekoladzie deserowej z nadzieniem na bazie owocowego purée z marakui.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaow, purée z marakui, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Trufla malinowa
Purée ze słodkich malin zamknięte w białej belgijskiej czekoladzie.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, purée z malin, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%.
Trufla wiśniowa
Nadzienie na bazie purée z wiśni.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, purée z wiśni, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%..
Wanilia
Pralina z czekolady białej z nadzieniem waniliowym.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, wanilia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%
Kolekcja New York
Żubrówka
Czekolada karmelowa z nutą Żubrówki.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, mleko skondensowane, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Cherry
Owocowe purée wiśniowe połączone z nadzieniem z dodatkiem wiśniówki.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z wiśni, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Pomarańcza z purée
Purée z pomarańczy z kremowym nadzieniem z likierem Cointreau w czekoladzie deserowej.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z pomarańczy, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Limonka
Purée z limonki z kremowym nadzieniem w czekoladzie deserowej.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z limonki, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Cookies and Cream
Kremowe nadzienie na bazie białej czekolady z dodatkiem chrupiących ciasteczek.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, proszek do pieczenia (węglan sodu, węglan amonu), emulgator: lecytyna (soja) naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Zawiera gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Galaxy
Pralina z aromatyczną śliwką, cynamonem i winem Porto.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, syrop glukozowy, śliwki, alkohol, cynamon, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Złoty orzech
Prażony orzech laskowy i mleczna czekolada.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Zawiera orzechy i gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Baileys
Karmelizowany orzech laskowy z kremem na bazie likieru Baileys.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, orzechy laskowe, syrop glukozowy, likier Baileys, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Granat z pistacją
Połączenie soczystego granatu, prażonych pistacji i nadzienia z białej czekolady.
Fruit Rouge
Nadzienie o smaku czerwonych owoców.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, mleko skondensowane, olej słonecznikowy, mąka pszenna, truskawki, maliny, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Malina
Purée ze słodkich malin zamknięte w białej belgijskiej czekoladzie.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, purée z malin, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%.