
Kliknij w pralinę, aby wyświetlić skład
Kolekcja klasyczna

Banan z czekoladą
Kremowe bananowe nadzienie z dodatkiem czekolady deserowej.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (z soi); naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Złocisty karmel
Subtelna, mleczna czekolada, która skrywa delikatne nadzienie o wyjątkowym, karmelowym smaku.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko skondensowane, sól, emulgator: lecytyna (soja), sól, naturalny aromat waniliowy. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.

Pomarańczowa
Nadzienie o smaku pomarańczowym z dodatkiem likieru Cointreau.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Biała perła
Kremowe, mleczne wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w mlecznej czekoladzie.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, masło klarowane, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna (soja), sól, naturalny aromat waniliowy. Zawiera gluten. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.

Kawa z karmelem
Intensywne kawowe nadzienie przełamane słodkim karmelem, okryte czekoladą deserową.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko skondensowane, śmietana, syrop glukozowy, kawa, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Pistacja Bronte
Kremowe, pistacjowe nadzienie. Pistacje z najlepszej odmiany z miejscowości Bronte na Sycylii.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, pistacje, syrop glukozowy, alkohol, emulgator: lecytyna (soja); naturalny aromat waniliowy. Zawiera orzechy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%

Wanilia
Pralina z czekolady deserowej z nadzieniem waniliowym.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, wanilia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%

Truskawka
Pralina z czekolady deserowej skrywająca kremowe nadzienie truskawkowe.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Kokos z Malibu
Pralina deserowa skrywająca w swoim wnętrzu nadzienie kokosowe z dodatkiem alkoholu Malibu.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, wiórki kokosowe, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Gianduja
Odkryj cudowne nadzienie gianduja, która jest połączeniem prażonego orzecha laskowego i mlecznej czekolady.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja); naturalny aromat waniliowy. Zawiera orzechy i gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Trufla czarna porzeczka
Idealne połączenie czekolady deserowej z nadzieniem na bazie świeżego purée z czarnej porzeczki.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, purée z czarnej porzeczki, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Trufla marakuja
Trufla w czekoladzie deserowej z nadzieniem na bazie owocowego purée z marakui.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaow, purée z marakui, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Trufla malinowa
Purée ze słodkich malin zamknięte w białej belgijskiej czekoladzie.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, purée z malin, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%.

Trufla wiśniowa
Nadzienie na bazie purée z wiśni.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, purée z wiśni, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%..

Wanilia
Pralina z czekolady białej z nadzieniem waniliowym.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, śmietana, syrop glukozowy, alkohol, wanilia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%
Kolekcja New York

Żubrówka
Czekolada karmelowa z nutą Żubrówki.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, mleko skondensowane, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Cherry
Owocowe purée wiśniowe połączone z nadzieniem z dodatkiem wiśniówki.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z wiśni, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Pomarańcza z purée
Purée z pomarańczy z kremowym nadzieniem z likierem Cointreau w czekoladzie deserowej.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z pomarańczy, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Limonka
Purée z limonki z kremowym nadzieniem w czekoladzie deserowej.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, purée z limonki, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Cookies and Cream
Kremowe nadzienie na bazie białej czekolady z dodatkiem chrupiących ciasteczek.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, proszek do pieczenia (węglan sodu, węglan amonu), emulgator: lecytyna (soja) naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Zawiera gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Galaxy
Pralina z aromatyczną śliwką, cynamonem i winem Porto.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, syrop glukozowy, śliwki, alkohol, cynamon, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Złoty orzech
Prażony orzech laskowy i mleczna czekolada.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe, mąka pszenna, mąka słodu jęczmiennego, olej słonecznikowy, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, barwnik spożywczy. Zawiera orzechy i gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Baileys
Karmelizowany orzech laskowy z kremem na bazie likieru Baileys.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, orzechy laskowe, syrop glukozowy, likier Baileys, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Granat z pistacją
Połączenie soczystego granatu, prażonych pistacji i nadzienia z białej czekolady.

Fruit Rouge
Nadzienie o smaku czerwonych owoców.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, śmietana, syrop glukozowy, mleko skondensowane, olej słonecznikowy, mąka pszenna, truskawki, maliny, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy, sól, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Malina
Purée ze słodkich malin zamknięte w białej belgijskiej czekoladzie.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, purée z malin, syrop glukozowy, aromat naturalny, pektyna z jabłek, kwasek cytrynowy, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%.