Bombonierka z 15 pralinami
e-mail: biuro@cukierniaszorski.pl
Opis
Bombonierka z piętnastoma wyjątkowymi pralinami, w eleganckim opakowaniu to doskonały prezent zarówno dla bliskiej osoby, jak i dla pracowników czy kontrahentów. W najwyższej jakości belgijskiej czekoladzie zamknęliśmy różnorodność smaków, które każdemu przypadną do gustu. Praliny z naszej kolekcji Klasycznej oczarują ponadczasowością i starannością wykonania każdą obdarowaną osobę.
Trufla malinowa
Purée ze słodkich malin zamknięte w białej belgijskiej czekoladzie.
Pomarańczowa
Nadzienie o smaku pomarańczowym z dodatkiem likieru Cointreau.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, ŚMIETANA, syrop glukozowy, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Biała perła
Kremowe, mleczne wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w mlecznej czekoladzie.
Pistacja Bronte
Kremowe, pistacjowe nadzienie. Pistacje z najlepszej odmiany z miejscowości Bronte na Sycylii.
Wanilia
Pralina z czekolady deserowej z nadzieniem waniliowym.
Trufla marakuja
Trufla w czekoladzie deserowej z nadzieniem na bazie owocowego purée z marakui.
Trufla czarna porzeczka
Idealne połączenie czekolady deserowej z nadzieniem na bazie świeżego purée z czarnej porzeczki.
Trufla wiśniowa
Nadzienie na bazie purée z wiśni.
Kokos z Malibu
Pralina deserowa skrywająca w swoim wnętrzu nadzienie kokosowe z dodatkiem alkoholu Malibu.
Kawa z karmelem
Intensywne kawowe nadzienie przełamane słodkim karmelem, okryte czekoladą deserową.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, MLEKO skondensowane, ŚMIETANA, syrop glukozowy, kawa, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy, sól. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Złocisty karmel
Subtelna, mleczna czekolada, która skrywa delikatne nadzienie o wyjątkowym, karmelowym smaku.
Gianduja
Odkryj cudowne nadzienie gianduja, która jest połączeniem prażonego orzecha laskowego i mlecznej czekolady.