Migdały w czekoladzie deserowej i karmelowej
e-mail: biuro@cukierniaszorski.pl
Opis
Migdały w czekoladzie deserowej i karmelowej - pomysł na prezent
Przedstawiamy słodką przekąskę w postaci migdałów okrytych w dwóch rodzajach czekolady - czekoladzie karmelowej oraz deserowej. To połączenie sprawia, że smak jest wyjątkowy. Aromatyczny prażony migdał, połączony z kakao, delikatną nutą karmelu, przyprawiony solą.
Składniki i wartości odżywcze:
Składniki: miazga kakaowa, cukier, migdały, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, serwatka w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, cukier karmelowy (2%), sól, emulgator: lecytyna z soi, naturalna wanilia, glazura: (maltodekstryna, woda, masło kakaowe). Może zawierać gluten.
Wartość energetyczna w 100g: 2378kJ/568 kcal, Tłuszcze: 43g, Tłuszcze nasycone: 13g, Węglowodany: 35g, Cukry: 11g, Białko: 14g, Sól: 0g
Dane techniczne
Masa netto | 150g |
Termin przydatności do spożycia | 12 miesięcy |
Warunki przechowywania | Przechowywać w ciemnym i suchym pomieszczeniu w temp. 16-18°C |