Czekoladowe jajeczka na Wielkanoc - migdały w czekoladzie - truskawka
e-mail: biuro@cukierniaszorski.pl






Opis
Jajka wielkanocne - pomysł na prezent do koszyczka
Prażone migdały okryte czekoladą deserową oraz dodatkową warstwą o smaku truskawkowym stanowią niebanalny pomysł na słodki upominek z okazji Wielkanocy.
Składniki i wartości odżywcze:
Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, serwatka w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, migdały, aromat naturalny truskawkowy, barwnik E124, emulgator: lecytyna z soi, naturalna wanilia. Czekolada deserowa: masa kakaowa min. 70,5%. Może zawierać gluten.
Wartość energetyczna w 100g: 2357kJ/563 kcal, Tłuszcze: 43g, Tłuszcze nasycone: 13g, Węglowodany: 34g, Cukry: 22g, Białko: 13g, Sól: 0g
Dane techniczne
Masa netto | 150g |
Termin przydatności do spożycia | 12 miesięcy |
Warunki przechowywania | Przechowywać w ciemnym i suchym pomieszczeniu w temp. 16-18°C |