Czekoladki z logo - 20 pralin
e-mail: biuro@cukierniaszorski.pl





Opis
Ekskluzywny prezent z logo firmy
Zestaw ręcznie robionych pralin, w eleganckim opakowaniu, to doskonały upominek dla firm. Nasze czekoladki z logo firmy doskonale sprawdzą się, jako prezent dla kontrahentów, pracowników czy partnerów biznesowych. Bombonierka na 20 pralin to wyjątkowo elegancki i klasyczny upominek, który będzie stanowiła doskonałe działanie marketingowe, natomiast najwyższej jakości naturalne składki, z których zostały stworzone nasze czekoladki, pozwolą delektować się wydatkowym smakiem i aromatem pralinek.
Jeżeli są Państwo zainteresowani dodatkową personalizacją bombonierki, serdecznie zapraszamy do kontaktu mailowego: biuro@cukierniaszorski.pl
Dostępne kolory pudełek: brązowy, czerwony.

Trufla malinowa
Purée ze słodkich malin zamknięte w białej belgijskiej czekoladzie.

Pomarańczowa
Nadzienie o smaku pomarańczowym z dodatkiem likieru Cointreau.

Biała perła
Kremowe, mleczne wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w mlecznej czekoladzie.

Pistacja Bronte
Kremowe, pistacjowe nadzienie. Pistacje z najlepszej odmiany z miejscowości Bronte na Sycylii.

Kokos z Malibu
Pralina deserowa skrywająca w swoim wnętrzu nadzienie kokosowe z dodatkiem alkoholu Malibu.

Kawa z karmelem
Intensywne kawowe nadzienie przełamane słodkim karmelem, okryte czekoladą deserową.

Trufla czarna porzeczka
Idealne połączenie czekolady deserowej z nadzieniem na bazie świeżego purée z czarnej porzeczki.

Wanilia
Pralina z czekolady białej z nadzieniem waniliowym.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, ŚMIETANA, syrop glukozowy, alkohol, wanialia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%

Wanilia
Pralina z czekolady deserowej z nadzieniem waniliowym.

Trufla marakuja
Trufla w czekoladzie deserowej z nadzieniem na bazie owocowego purée z marakui.

Gianduja
Odkryj cudowne nadzienie gianduja, która jest połączeniem prażonego orzecha laskowego i mlecznej czekolady.

Trufla wiśniowa
Nadzienie na bazie purée z wiśni.

Złocisty karmel
Subtelna, mleczna czekolada, która skrywa delikatne nadzienie o wyjątkowym, karmelowym smaku.
Dane techniczne
Masa netto | 210 g |
Wymiary | 168x212x38 mm |
Termin przydatności do spożycia | 3 miesiące |
Warunki przechowywania | Przechowywać w ciemnym i suchym pomieszczeniu w temp. 16-18°C |