Czekolada serce - z okazji Walentynek
e-mail: biuro@cukierniaszorski.pl
Opis
Tabliczka z czekolady na Walentynki w kształcie serca
Podaruj oryginalny upominek ukochanej osobie - piękna i pyszna czekolada "Serce" z dodatkami owoców i orzechów lub samych orzechów. Dołączony bilecik "Z okazji Walentynek" oraz czerwone serduszko umieszczone na czekoladzie doskonale podkreśla okazję, z jakiej ten niebanalny prezent zostaje wręczony Ukochanej lub Ukochanemu.
Składniki i wartości odżywcze:
Czekolada mleczna orzechy i owoce - Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, owoce liofilizowane (truskawki, wiśnie, żurawina), orzechy laskowe, pistacje, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.
Wartość energetyczna w 100g: 2320kJ/554 kcal, Tłuszcze: 35g, Tłuszcze nasycone: 20g Węglowodany: 51g, Cukry: 46g, Białko: 7,3g, Sól: 0,19g
Czekolada mleczna orzechy - Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.
Wartość energetyczna w 100g: 2372 kJ/567 kcal, Tłuszcze: 37g, Tłuszcze nasycone: 22g, Węglowodany: 50g, Cukry: 49g, Białko: 7,2g, Sól: 0,21g
Czekolada deserowa orzechy i owoce - Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, owoce liofilizowane (truskawki, wiśnie, żurawina), orzechy laskowe, pistacje, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%. Może zawierać mleko.
Wartość energetyczna w 100g: 2269kJ/542 kcal, Tłuszcze: 36g, Tłuszcze nasycone: 20g, Węglowodany: 46g, Cukry: 40g, Białko: 5,6g, Sól: 0,008g
Czekolada deserowa orzechy - Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, orzechy laskowe, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia.
Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%. Może zawierać mleko.
Wartość energetyczna w 100g: 2323kJ/555 kcal, Tłuszcze: 38g, Tłuszcze nasycone: 22g, Węglowodany: 45g, Cukry: 42g, Białko: 5,3g, Sól: 0,01g
Dane techniczne
Masa netto | 105 g |
Termin przydatności do spożycia | 6 miesięcy |
Warunki przechowywania | Przechowywać w ciemnym i suchym pomieszczeniu w temp. 16-18°C |