Tabliczka czekolady "Dla mojej walentynki"
e-mail: biuro@cukierniaszorski.pl
Opis
Słodki pomysł na walentynkowy prezent
Tabliczka ręcznie wykonanej czekolady to idealna odpowiedź na pytanie "co kupić na walentynki". Słodki upominek wywoła uśmiech na twarzy każdej obdarowanej osoby.
Składniki i wartości odżywcze:
Czekolada deserowa - Składniki: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, owoce liofilizowane (truskawki, wiśnie, żurawina), orzechy laskowe, pistacje, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%. Może zawierać mleko.
Wartość energetyczna w 100g: 2269kJ/542 kcal, Tłuszcze: 36g, Tłuszcze nasycone: 20g, Węglowodany: 46g, Cukry: 40g, Białko: 5,6g, Sól: 0,008g
Czekolada mleczna - Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, owoce liofilizowane (truskawki, wiśnie, żurawina), orzechy laskowe, pistacje, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.
Wartość energetyczna w 100g: 2314kJ/553 kcal, Tłuszcze: 35g, Tłuszcze nasycone: 20g, Węglowodany: 50g, Cukry: 46g, Białko: 7,3g, Sól: 0,19g
Czekolada biała - Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, maliny liofilizowane, orzechy laskowe, pistacje, emulgator: lecytyna (z soi), naturalna wanilia. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 33%.
Wartość energetyczna w 100g: 2518kJ/600 kcal, Tłuszcze: 43g, Tłuszcze nasycone: 24g, Węglowodany: 46g, Cukry: 42g, Białko: 6,8g, Sól: 0,19g
Dane techniczne
Masa netto | 90 g |
Wymiary | 155x75 mm |
Termin przydatności do spożycia | 6 miesięcy |
Warunki przechowywania | Przechowywać w ciemnym i suchym pomieszczeniu w temp. 16-18°C |