Wysyłka w 24 godziny
Informacje w podsumowaniu zamówienia

Złożenie zamówienia oznacza zawarcie umowy sprzedaży. Sprzedawca będzie informował na wskazany adres e-mail o postępach w jego realizacji.

Pralinki „Kryształowe” - 10 szt.

Dostępność: brak towaru
Dowiedz się więcej o produkcie: tel. 606193692
Cena: 30,00 zł 30.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Wielkanocne pralinki w kształcie jajek w kryształowej formie. Czekoladki mają 5 różnych smaków oraz są wykonane w naszej manufakturze z różnych rodzajów belgijskiej czekolady.

INFORMACJE DODATKOWE:

Ilość: 10 szt. 
Masa netto: 88 g ℮

SMAKI, SKŁAD I PRZECHOWYWANIE:

Wanilia - Pralina z białej czekolady z nadzieniem waniliowym. Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, ŚMIETANA, syrop glukozowy, alkohol, wanialia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Pralina deserowa -Kremowe, deserowe wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w deserowej czekoladzie. Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, MASŁO klarowane, mąka PSZENNA, mąka słodu JĘCZMIENNEGO, olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna (SOJA); sól, naturalny aromat waniliowy. Zawiera gluten. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.

Rubin - Nadzienie o smaku czerwonych owoców zamknięte w czekoladzie rubinowej. Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, ŚMIETANA, syrop glukozowy, MLEKO skondensowane, olej słonecznikowy, mąka PSZENNA, truskawki, maliny, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy, sól, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Gianduja - Odkryj cudowne nadzienie gianduja, która jest połączeniem prażonego orzecha laskowego i mlecznej czekolady. Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, ORZECH LASKOWY, mąka PSZENNA, mąka słodu JĘCZMIENNEGO, olej słonecznikowy, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy. Zawiera orzechy i gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.

Biała Perła - Kremowe, mleczne wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w mlecznej czekoladzie. Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, MASŁO klarowane, mąka PSZENNA, mąka słodu JĘCZMIENNEGO, olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna (SOJA); sól, naturalny aromat waniliowy. Zawiera gluten. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.

Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.

Termin przydatności do spożycia: 3 miesiące

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl