Pralinki „Kryształowe” - 5szt.
Opis
Kryształowe, czekoladowe jajeczka - drobny upominek
Wielkanocne pralinki w kształcie jajek (połówki jajeczek) w kryształowej formie. Czekoladki mają 5 różnych smaków oraz są wykonane w naszej manufakturze z różnych rodzajów belgijskiej czekolady.
INFORMACJE DODATKOWE:
Ilość: 5 szt. (połówki jajeczek)
Masa netto: 25 g ℮
SMAKI, SKŁAD I PRZECHOWYWANIE:
Wanilia - Pralina z białej czekolady z nadzieniem waniliowym. Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, ŚMIETANA, syrop glukozowy, alkohol, wanialia z Madagaskaru, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Pralina deserowa -Kremowe, deserowe wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w deserowej czekoladzie. Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, MASŁO klarowane, mąka PSZENNA, mąka słodu JĘCZMIENNEGO, olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna (SOJA); sól, naturalny aromat waniliowy. Zawiera gluten. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.
Rubin - Nadzienie o smaku czerwonych owoców zamknięte w czekoladzie rubinowej. Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, ŚMIETANA, syrop glukozowy, MLEKO skondensowane, olej słonecznikowy, mąka PSZENNA, truskawki, maliny, alkohol, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy, sól, barwnik spożywczy. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Gianduja - Odkryj cudowne nadzienie gianduja, która jest połączeniem prażonego orzecha laskowego i mlecznej czekolady. Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, ORZECH LASKOWY, mąka PSZENNA, mąka słodu JĘCZMIENNEGO, olej słonecznikowy, aromat naturalny, emulgator: lecytyna (SOJA); naturalny aromat waniliowy. Zawiera orzechy i gluten. Czekolada deserowa: masa kakaowa minimum 55%.
Biała Perła - Kremowe, mleczne wnętrze z dodatkiem chrupiących prażynek. Całość zamknięta w mlecznej czekoladzie. Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, MASŁO klarowane, mąka PSZENNA, mąka słodu JĘCZMIENNEGO, olej słonecznikowy, emulgator: lecytyna (SOJA); sól, naturalny aromat waniliowy. Zawiera gluten. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 36%.
Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: 3 miesiące